Så är det

Var inne i Lidköping en sväng förut och hämtade lite mer kläder, var inne på MQ och kollade på kläder. Hittade en söt babyrosa topp som var på rea, så den blev jag kär i haha. Måste klä mig lite tjejigt emellanåt :).

Morsan är ju såklart sur för att jag är ute i Grästorp, men jag trivs här.
Jag ska stanna här, orkar inte bry mig om vad hon säger.

En polare ska kanske hit imorgon eller på lördag, hoppas det blir av annars åker jag till Götene :) kolla in Maddes nya lägenhet :)

Jodå

Jag har äntligen tatuerat mig som jag velat göra ett bra tag nu, tänkte tatuera mig på min födelsedag för cirka 4 månader sen men det blev aldrig av. Men en polare ifrån Uddevalla tatuerade mig för cirka en vecka sen så¨nu är jag lycklig och nöjd, men fler tatueringar kommer det att bli. Ska försöka att bygga en tatueringsmaskin med :)

Madde har egen lägenhet i Götene nu, hon börjar att bli stor nu :) tänk vad tiden går haha, och jag bor i Grästorp för tillfället, velat i Falköping på sistonde men får la hålla mig till Grästorp nu :).
Misslyckad hårfärgning blev rätt så bra till slut, får se ut som det gör. inte mycket att göra åt. Men imorgon ska jag in till Lidköping och hämta mer kläder, ska väll köpa blekning med :)

RSS 2.0