Så äre

Sitter i skolan just nu, ont i magen som fan. Känner mig illamående. En gång i minuten så kommer en slags isande känsla i kroppen. Känns som jag inte ätit på en vecka. Helt tom men vill ända spy. Snart är det rast så det blir det att gå ut till folket och vara social och försöka glömma illamåendet.
Efter skolan så ska jag träffa R och M i think. Funderar på om jag ska dra till stan direkt eller dra hem en snabb sväng. Vill byta jeans. Vill ha dom där nya jeansleggingsen jag köpte i lördags på Ullared. Btw så var det förjävligt på Ullared. För mycket folk, för mycket spring. Det var alldeles för mycket för lilla mig. Så nästa gång jag åker dit så ska det då fan inte vara någon bussresa och inte precis när alla fått lön.



Marieundsabina

Då var det helg och jag har en hemmadag idag. Så gött! Käka massa godis och kladdkaka. Feeling fine haha. Hela veckan har jag vart ute till natten/morgonen. Igår kom jag hem vid 4 på morgonen, i think? Och en snubbe lärde mig hur man får ner bommarna utan att tåget åker där. Haha snacka om att jag ska göra det lilla trixet ofta. Och så blev det lite insmuggling som var en aning komplicerad. En komplicerad insmuggling, oh yeah.
Och nästa helg blir det förhoppsningsvis Ullared. En polare sa att dom spelar in där, så hoppas då fan inte att dom spelar in exakt när jag är där. Då lär folk få se en blondin skutta omkring på Ullared. Syn för livet det.


Och här sitter jag och lyssnar på E-type. Why? Haha 90-tals musik är grejer.


Give me Give me

Vart med min lilla Maddis idag. Först var vi i Götene, tråkig marknad! Men en rolig snubbe som kom med kommentarer som jag gillade. Han vet verkligen vad man ska säga för att göra mig glad haha. Miss him already.
Efter det åkte vi till Skövde helt i onödan nästan haha, hittade ingenting där. Så fick bli Lidköping. Dääär hitta jag och Maddis ett linne som vi båda köpte, vi köpte inte samma. Eller kanske vi gjorde, delar på det. Fattiglappar och har inte råd att köpa ett var haha. Sen drog vi till lilla Sääänna. Där köpte jag ett par jeansleggings och en väldigt fin piké tröja jag vart kär i :) har på mig den nu haha. Älskar Sanna, fan vad pengar du kommer få av mig! Haha kläder <3 är lycklig idag :).
Så blir väll att hitta på något med Sääänna i helgen tror jaaag :)



Och en vecka kvar tills jag fyller år! :)



I saw the sign and it opened up my eyes

Well vad ska man säga. Maddis är 18, jag gör så att allt går åt helvete för mig själv. Måste sluta med det. Fan skola, maybe folkhögskola nästa år. Festa med underbart folk i sommar, inget jävla patrask.
Måste tacka Fidde för att han hjälpte mig igår, världens underbaraste. TACK!

Sanna har skaffat en ny best gay friend, eller vad man ska kallat för haha. Jag tänkte vi kunde ha värsta tävlingen ju! Jag vill hitta en till dig, för jag vet vad du har för krav. Oh yes

Out of touch

4 April 1992 föddes en liten liten mopps vid namn Madelene Leila ( eller vad fan det nu var hahaha, dont make me remind things ) Olsson haha.
Min lilla Maddis är nu en massa stor flicka. hela 18år gammal :).
Och med massa stor mena jag inte fat ass stor, or did i ? You never know.
Dit jag vill komma med hela min uppsats, och nersats och allt vad det heter är att jag INTE, NEVER EVER. Kommer att gratta dig :) det är min och brorsans grej. Vet ej om det är brorsans grej längre. Men tänker inte gratinera dig hahaha. NO FUCKING WAY!

Värsta a4 sidan om det, buy me energy dricka biiatch



M-A-O-I


hoho why not haha

Sexigaste bikinin haha! Var bara tvungen att vara med in the tävling, bara för att.
Så rösta på den Maddis & Sanna, de ända som vet om att min blogg existerar haha :D



Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!





003552622000

Flummade med Madde i Skövde och Skara igår, första gången i år som vi åkte dit tillsammans :). Knappt använt fritidskort i år. Så nice att ha det igen, kände mig så "fast" när jag inte hade det. Nu kan jag åka när fan jag vill, typ var jag vill. Oh yeah!
Fick ett skumt samtal igår, fattade ingenting. Gav fan i att svara, kanske borde ha svarat bara för att.
Och närmaste toa är 50km bort. Lär inte va någon som fattar förutom Madde. Men ändå ingen som läser min blogg så kan skriva vad jag vill. Så blir jag säkert kändaste bloggaren. Vinner priser och grejer. Kändare än Kissie och dom däringa bloggarna.


RSS 2.0