You´re going down

Jag har kommit på att göteborgs rapé inte är så fy skam ändå haha, så nu ska jag börja med det istället. Körde på Catch i typ ett halv år, sen vart det General ett jävla tag, ett halv år med tror jag. Så då får de la bli Göteborgs rapé i ett halv år, oh yes. Samlar ju på mina snusdosor, vill helst ha 100st till 2011, eller jag vill nog fan ha mer. Kanske 200st haha :).
Idag har jag vart med Madde, we were going down really hard haha.
Köpte mjukisbyxor, ångrade mig pga lågkonjukturen. Men kanske köper ett par mjukisbyxor ifall jag får mer pengar. Har det dåligt ställt, men köpte en rosa sjal iallafall. Lär ju inte använda den så länge till.
Typiskt mig grej.
Köpte massa energydryck med:) skumt att det bara är lag på vissa affärer och inte alla.
Och olika åldersgränser med.


Lets go

Fått Madde tillbaks, och blivit ovän med en "kompis". Men shit the same, eftersom jag nu är ovän med en person så har jag blivit polare med två fiender igen. Nämner inga namn haha.
Huvudsaken är att jag är vän med Madde igen, men vi var aldrig direkt osams egentligen. Vi bara pratade inte med varandra, men kanske var bäst så. Känns bra att vi pratar igen :).
Och Har färgat två rosa slingor i håret för jag hade fan inget bättre för mig att göra.
Funderar på att färga luggen med, men så jävla jobbigt att få ur färgen. Lär ju få ångest över det känner jag på mig. Och vill permanenta det, pratade med Sanna om det och det lät jävligt dyrt att göra hos frisör så gör det själv istället.Det får bli Maddes jobb. Bra att ha Sanna för henne kan man snacka med kläder och smink i flera timmar utan att vi tröttnar haha.

Längtar för första gången till sommaren, eller iallafall tills det blir lite varmare. För det är fan för kallt nu, även för lilla mig. Jag som brukade älska vintern



RSS 2.0