Ja varför inte.. ? ! ,,, :D

Har inte bloggat på evigheter känns det som men har inte orkat att skriva onödigheter. Det är skumt för det jag är bäst på är att skriva och prata om onödigheter. Men nu var det fan dags igen haha.
Har vart med Ally det senaste, är glad att Ally är tillbaks i stan. Min lilla gröna mössa. Vi har flummat, kollat på karnevalen. Jag klädde ut mig till henne, inte direkt så svårt. Behövs bara hennes mössa.
Var i Skara två svängar med och träffa R, vi var hos min fader. Känns skumt att träffa honom. Känns inte som att träffa sin farsa, känns som att träffa en polares kompis eller något. Ser inte han som min "farsa". Satt och tänkte när jag var hos honom " 'är han verkligen min farsa"? börjar att tro att morsan har fel, att han kanske inte är min biologiska far. Haha störd jag är. Men det är inte lätt att veta.

Till helgen är det cruising, wihoo då ska det supas och härjas så det står härliga till. Bara för det kommer jag säkert vara hemma och käka chips till jag spyr. Nej men nu har jag fan missat två cruisingar, ska då fan inte missa den här. Skolan är snart slut och dååå vettefan vad som sker. Jag planerar ju aldrig grejer, ibland är det bra men ibland är det riktigt kasst. Kanske borde börja att planera ? Men om jag börjar planera kommer mina planer gå åt helvete, så sitter jag där på en parkbänk med en chipspåse i handen. I alla mina historier så finns det alltid en chipspåse. Måste sluta med chips, oh yes.
Nejnej nu orkar jag inte skriveliskriva mer.



RSS 2.0