No limit

Vart med folket på stan hela dagen typ, vart skit kul att vara med dom faktist.
Fick åka epa hem, tur som fan var det för jag frös räva av mig haha!
Får fan ha 3 jackor på mig, min jacka är för tunn för vintern, har ju haft den året runt.

Sanna och jag blev lite besvikna över det s.k. bråket som var idag, det var då fan inte ett bråk, och vilka jävla ljud en viss person hade för sig haha. Fast det gjorde min dag för det var så jävla kul o se, kul att något händer i stan iallafall haha. Finns inte mycket mer att göra än att invänta helgen och invänta den 19:e för då får äntligen lilla jag pengar så då kan jag shoppa!
Behöver ett par jeans och någon snygg tröja, möjligtvis en svart piké, alltid velat ha det.
Smink har jag gott om så det behövs inte köpas på ett tag :) ohyes


Skola imorgon med, lär typ sova igen på lektionen som jag gjorde i måndags haha, ohno.


A moment forever

Åh känner mig så sjukt lättirriterad, vill bara slå ner någon.
Folk äcklar mig som fan just nu, fast det brukar dom alltid göra egentligen men lite extra idag haha.
Men ska ut snart till stan, lär la slå ner någon jävel som ser förjävlig ut. En typiskt mig grej.


Funderar på att färga luggen rödlila typ, så som jag tänker är jävligt snyggt men eftersom mitt hår är som det är lär det säkert se fult ut. Tröttnat på rosa lite :), just nu iallafall.

2 Times, 3 Times

Nu skriver jag ett blogginlägg såhär sent om natten, eller morgon eller vad fan man ska kalla det haha. Sent är det iallafall. Lyssnat på 90-tals den senaste timmen, får nostalgi. Massa minnen från barndommen, härliga tider :).

T hade rättegång igår, inte pratat med honom så vet ej hur det gick och han ska ha en till rättegång snart, han lär säkert åka in då. Så hur nödvändigt är det att försöka då, jag älskar honom det gör jag men hoppas att det kanske kommer att funka när han kommer ut, känns så dumt allt. Gillar inte att bli dömd för det mellan mig och T, för ingen jävel vet hur det ligger till mellan oss, det är komplicerat.
Hade vi setts oftare och pratat mer så hade jag tagit det seriösare, men eftersom de flesta förhållandena jag haft bara gått åt helvete så orkar jag inte bry mig så mycket.

Ska kanske till Falköping imorgon, träffa Valpen. Johan är i Ronneby tyvärr så blir inte att träffa honom, men tänkte åka till honom nästa helg, och då kommer Anna dit med, så blir att festa :) längtar som fan! Nasco! haha.





Du fattar ingenting

Det är ett rent helvete att gå upp tidigt på morgonen, speciellt när det handlar om Sabina för jag måste få sova i minst 9 timmar. Sitter i sängen och kollar in i väggen i 15 minuter innan jag fattat att jag är vaken, förjävligt.
Vart i skolan idag och flummat runt, var inte så mycket lektion mest luffa på skolan haha, vilket liv man inte har.

Var jävligt länge jag hade klänning så har på mig det idag tänkte jag :).
Hade jeans med hål och slitingar förut, en kärring kollade på dom och såg helt förvånad ut haha, sikken min. Minne för livet hahahaha. Fast bästa minnet är nog fan han som såg ut som skinnskallen i Familjen Adams, som log mot mig och Madde och vände sig om hela tiden på Skövde resecentrum.

Ska la försöka få tag på Sänna idag och träffa henne, jag är totaldissarn. Hon hälsade men inte då fan orkade jag ta upp handen, haha såg att någon hälsa men det kopplade aldrig. Var i min egna lilla värld.

Jag hatar Stars

Saknar dig


I only wanna be with you

Pratade i tele nyss med T, känns mycket bättre nu när vi snackar mer med varandra. Vart så osäkert och ledsen över att vi knappt pratat och setts på flera månader, men det känns ändå på något sätt värt att fortsätta att vara tillsammans med honom. Kan inte tänka mig någon annan kille än honom, har försökt men det har inte riktigt vart samma sak utan honom. Han är ju allt jag vill ha, han tänker som mig, förstår mig, har samma humor som mig och jag kan vara mig själv när jag är med honom, han dömmer mig inte och han finns där för mig.
Har inte tröttnat på honom, brukar oftast tröttna på killar efter en månad om knappt det.
Jag är inte för kärlek och att vara sådär jätte gullig mot killar, men jag kan vara det mot honom utan att jag känner mig som en toffla och äckligt gullig som de flesta par är, känns inte tillgjort.
Allt känns så annorlunda, men inte på ett dåligt sätt. Jag är äntligen så lycklig, jag är äntligen riktigt förälskad. Tog mig 6 månader att komma på att det verkligen bara är honom jag vill ha.
Nu låter jag jävligt överdriven, jag är världens veligaste människa. Gjort saker jag ångrar men jag ångrar verkligen det, men går inte att göra något åt det nu, bara att glömma.

27/3 - 09 <3

                           



59 Ford

Inte Falköping idag heller, blev till att dricka cider och ta det lugnt :)
Är så jävla trött så det finns inte, nästan lite för trött. Lägger mig i koma snart haha.
Fått jobb i bilverkstan igen, förjävla kul med bilar så det ska bli kul. Tjäna lite extrapengar ochså, inga fel.
Fritidskortet går ut snart ochså, så lär bli svårt att ta sig någonstans, det suger.
Men nästa helg ska jag kanske till T, får se om man åker dit. Man vet aldrig med mig, eftersom jag är som jag är så lär jag säkert dra och supa istället.

Jag vill tatuera mig nununu!
Skalman
Jänkare
och möjligtvis något annat roligt på foten haha :) ohyes

Rosa again =)

Ja, här sitter jag och sitter och snusar och har mig. Vart ju tvungen att börja att snusa för mitt nyårslöfte var faktist att börja att snusa, andra slutar men jag börjar.
Ångrar att jag inte åkte till Falköping i helgen, men men shit happens när man är så seg och trött som jag vart halva veckan. Imorgon så måste jag till skolan, orkar inte men måste.
På fredag får jag äntligen pengar, då jävlar ska jag göra något vettigt för en gångs skull.

Är rosa hårig igen wihuuu, ska nog färga hela håret rosa till nyår haha.


Tragiskt

Igår så flummade jag runt som fan, underbar dag!
Fast F "råkade" ramla med cykeln och kom tillbaks helt blodig, han såg söndermisshandlad ut haha.
Vill ochså se ut så, så att folk ska glo lite extra :).
Men idag känns allting så fel, allt känns bara hemskt. Inte min dag idag.

Jag och Madde pratar aldrig, vi pratade alltid förut. Känns bara så fel.
Min kusin sa att "farsan" gett bort Hugo, är det sant så kommer jag att lipa i ett år, det är fan världens finaste och gulligaste hund! Miss him so much.
Känner mig så trött, orkar inte göra någonting vill bara sova hela tiden, idag sov jag bort dagen.
Orkade inte ens gå till 11 i skolan, gick en halvtimma innan så dom skrev skolk på mig, orkar inte bry mig.
Men till helgen måste jag fan må bättre, vill inte vara en vandrande död. Vill ha kul och skratta och umgås med folk, inte ligga hemma och sova och kolla på tv. Tragiskt





segt

Hela veckan har vart seg, har inte haft någon ork eller vilja att göra någonting, humöret har direkt inte vart på topp. Olika anledningar till det men orkar ej nämna dom i ett blogginlägg.

Imorgon är det skola, bara en och en halv timme lektion så det är väldigt nice för mig, haha älskar måndagar. Fattar inte varför folk inte gör det. Efter det ska jag träffa Jenna, Marie och några till, kan inte namnen på alla. Sabina kommer bara ihåg viktiga namn, så dom kan inte vara så värst viktiga då haha :).
Har en jävla lust att shoppa, men om cirka 2 veckor får jag pengar och då jävlar ska jag shoppa, hoppas på att mina kängor och min jacka kommer nu i veckan :).


Helgen ?

1. Vara med Jenna ?

2. Träffa Dennis ?

3. Falköping ?


How do i do

Kopierat från en blogg, jag har lyckats att förstöra en bruds liv ? Hur lyckas jag?


"vet itne vad jag ska göra. jag går under. Ni har fan lyckats. ALEX, SARA, JOHAN och SABINA. Ni har verkligen förstört stora delar av mitt liv hoppas verkligen ni är nöjda ni ljuger för mig ni ljuger för polisen. Ni försör och förtalar. Jag vet att jag inte är perfekt jag vet att jag gjort många fel i mitt liv men jag försöker ordna upp allt men varje dag oroar jag mig för att dö i en sjukdom ni säger att jag frivilligt skulle ha dragit på mig. förstår ni hur det känns. förmodligen inte."

Bedövning

Idag har jag vart hos tandläkaren, fick bedövning på ena sidan käken, åt helvete vilken bedövning!
Ska fan köpa sånt, good stuff. Eftersom läppen ochså blev bedövad på köpet så passade jag på att pierca mig själv med en säkerthetsnål haha, det kändes inte allt men den satt inte i så länge, blev inte riktigt bra gjort men ska absolut pierca mig snart i läppen. Skulle vara snyggt med en säkerthetsnål i läppen, fast lite små jobbigt.
Köpt chips har jag gjort och dricka, länge sen lilla jag åt chips så det var fan dags för det :) oh yeah!


Äntligen tog jag mig mod att ringa honom, första gången var det upptaget.
Jag var så skakig, men ringde iallafall haha.
Hans morsa svarade och sa att han var hos sin syster i Eskilstuna, så jag är glad som fan nu.
Jag har som sagt äntligen bestämmt mig för hur jag vill ha det, men om han vill ha mig än vet jag inte.



Godis!

Ont som fan i halsen, börjar att bli sjuk. It sucks, ska kanske träffa Mr. Tickle i helgen, vem vet haha.
Vill helst bara sova i en hel vecka, inte göra något annat än att ligga i sängen och sova och kolla på tv, orkar inte med någon egentligen. Tänker alldeles för mycket, blir helt tokig. Finns nog bara en person som kan få mig på bra humör igen, vågar inte ringa. Jag är inte personen som hör av mig så värst ofta till andra, så finns väll inte mer att göra än att vänta ? 

 

Dagens vill ha:  Godis! :)

RSS 2.0